Yritysesittely

villavirtanen-toimistoVilla Virtanen syntyi halustani palata kukkien parista täysipäiväiseen työhön numeroiden kiehtovaan maailmaan. Intohimo numeroihin syntyi jo alle kouluikäisenä kun päivän ehdottomasti paras hetki oli kortin pelaaminen isän kanssa. Tilitoimistotyöt aloitin vuonna 1986 ja siitä lähtien olen toiminut mitä erilaisimmissa taloushallintotöissä palaten kuitenkin aina takaisin tilitoimistotyöhön. Asiakaspalvelu yhdistettynä numeroiden loogisuuteen on kaikki, mitä työltäni voin toivoa.

Riittävästi vaihtelevia tilanteita, asiakkaiden kohtaamisia, yrittäjyyteen kannustamista, uskon luomista hankalissakin tilanteissa, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamista, taloushallinnon opetustyötä, palkanlaskentaa, laskuttamista, sähköistä taloushallintoa yms yms kaikkea mahdollista taloushallintoon liittyvää työtä maan ja taivaan väliltä, sellaisia ovat normityöpäiväni, joista nautin koko sydämestäni.

Käytössäni on perinteisen kirjanpitopalvelun lisäksi Netvisor eAccounting-palvelu, jonka avulla yrityksen taloushallinto voidaan organisoida tehokkaasti. Netvisorin käyttö mahdollistaa yrittäjälle ajantasaisen mahdollisuuden seurata yrityksen taloushallinnon raportointia internetin välityksellä. Asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäyttö sovelluksessa tarjoaa myös kustannustehokkaan tavan hoitaa kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät prosessit.

Minut voi myös halutessaan saada hyvinkin nopeasti yrityksen omiin tiloihin hoitamaan kirjanpitoa / talouspäällikkyyttä tai jotain muuta mukavaa numerotyötä. Olen valmis liikkumaan pääkaupunkiseudun lisäksi tietenkin rakkaassa syntymäkaupungissani Lahdessa ja miksei myös anopin luona Salon seudulla.

Älä arkaile ottaa yhteyttä, olen valmis auttamaan kaikenkokoisia yrityksiä taloushallintoon liittyvissä asioissa!